Inspire Movement Conference – 2022

November 18, 2022

Vino alături de noi la Inspire Movement Conference! Vineri, 18 noiembrie, aflăm de la speakerii noștri cum să îți găsești echilibrul personal, atât din punct de vedere medical, cât și emoțional. Conferința va avea loc la Hotel Radisson Blu, Cluj-Napoca.

Adelina toncean

Adelina Toncean este femeia care a dat speranță copiilor bolnavi și singuri. Copilul ei, Asociația,, Blondie,, s-a născut din dorința de a ajuta micuții care nu mai au nicio speranță. Tot ea a construit un sistem etapizat prin care copiii cu afecțiuni medicale primesc susținere pas cu pas.

,,Blondie,, este creația care i-a schimbat viața și percepția despre aceasta. Adelina este omul care a reușit să-și pună amprenta în societatea noastră și să fie un model de urmat.

Suntem siguri că are foarte multe lucruri să ne împărtășească, tocmai de aceea am invitat-o alături de noi la conferința BALANCE pentru a ne spune cum a ajuns să fie omul care salvează suflete.

Christiana Budica - Mongol

Viața unui campion mondial nu este ușoară, de multe ori oboseala, orele de muncă și antrenamentele grele ne fac să regândim drumul pe care vrem să-l urmăm. Fiind o persoana ambițioasă și talentată, Christiana a știut întotdeauna care este drumul pe care o să meargă.
Având o voință de fier, nu s-a dat bătută nicio secundă pentru a-și îndeplini visele. A jucat în primul ei film care s-a dovedit a fi un real succes, conștiincioasă din fire a depus mult efort pentru rolul pe care l-a interpretat și este mândră de munca depusă. Nu credea vreodată că o sportivă poate juca într-un film, dar a fost surprinsă cât de mult i-a plăcut.

Christiana o să ne povestească multe din viața ei, despre cum a ajuns campioană și actriță, și despre cum a reușit să imbine viața de familie cu o carieră de sportiv de succes.

Dr. Gabriela Simon Bodea

Un medic devotat și specialist este doamna doctor Corina Simon-Bodea. Cu un rezidențiat terminat la un prestigios spital din Irlanda, a decis că medicina de familie este ramura care o împlinește cel mai mult.

După părerea dânsei și în anii de experiență pe care i-a acumulat, experiența profesională și cunoștințele clinice se formează prin interacțiunea cu pacienții, comunicarea cu alți medici specialiști, și nu în ultimul rând prin educația medicală continuă.
În cadrul conferinței BALANCE ne va prezinta felul în care își înțelege pacienții și cum îi îndrumă pentru luarea celor mai bune decizii legate de sănătatea acestora.

Dacian Pășcuță

Dacian Pășcuță este omul care ne ajută să deblocăm barierele mentale pe care de multe ori nu le conștientizăm. Un mentor acreditat internațional în metoda Demartini, Dacian și-a găsit misiunea în ajutorarea oricărui om care vrea să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța.

Cu o vastă experiență în domeniile în care este pregătit, Dacian Pășcuță lucrează zilnic cu oameni care vor să-și depășească limitele, antreprenori care vor să se dezvolte și cu cei care vor să regăsească echilibrul în viața lor.

Conferința BALANCE este locul în care Dacian ne învață să echilibrăm balanța și să fim curajoși cu viața noastră.

Dragoș Bucur

Despre Dragoș Bucur putem spune multe, faptul că a găsit un echilibru între a fi un actor de succes, un tată devotat și un soț iubitor, asta poate dovedi că este un om împlinit. Până a ajuns aici au fost ani de muncă asiduă și numeroase roluri jucate atât în film cât și la teatru.

Absolvent de UNATC și laureat al Premiului Gopo ani la rând, dar și un om de televiziune excepțional, fac din Dragoș exemplul de care avem nevoie pentru societatea noastră.

Nu știm dacă de mic visa ca o să ajungă un mare actor, dar suntem convinși că are multe lucruri interesante să ne spună despre acest lucru.

Conferința BALANCE este locul în care vom cunoaște omul Dragoș Bucur, toate ideile lui minunate, experiențele prin care a trecut și de ce nu, planurile lui de viitor.

Dr. Gabriela Madaras

În secolul acesta chiar dacă oamenii, tehnologia și medicina au evoluat, sexul rămâne un subiect tabu. Din frica de a fi judecați, preferăm să ascundem, de multe ori ceea ce ne dorim sau ne face fericiți, chiar de partenerii noștri.

Statistic vorbind o persoană din patru preferă să se uite la un film decât să acorde atenție partenerului, acest lucru duce la consecințe pe termen lung în viața noastră.

Doctor Gabriela Madaras este omul care ne va spune despre intimitatea în secolul 21, proiecțiile și așteptările noastre în cuplu, în era internetului și a rețelelor sociale. Mai există interacțiune, schimb veritabil, recompensant, sau doar simulare?

La aceste întrebări ne va răspunde Dr Gabriela Madaras, medic primar endocrinolog și sexolog.

Dr. Ovidiu Ivan

Cunoscutul medic Ovidiu Ivan, sau maestrul frumuseții cum i se mai spune, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul chirurgiei plastice. Cu o carieră de invidiat, ani mulți de muncă și mii de operații efectuate, a devenit un etalon a ceea ce înseamnă profesionalism, dedicare și inovație în domeniul său.

Pentru că dorim foarte mult să ne împărtășească din micile secrete pe care le deține în tot ce înseamnă frumusețe exterioară, l-am invitat la conferința BALANCE pentru a-l cunoaște mai bine și pentru a ne arăta cum putem păstra echilibrul în frumusețe.

DR. RAMONA GROSU

Ramona Grosu este doctorul care ne învață cum să avem grijă de interiorul nostru.

Un sistem imunitar sănătos și echilibrat s-a dovedit că ne protejează corpul de boli, viruși și infecții.

Echilibrul interior poate fi redobândit foarte ușor, tocmai de aceea expertul nostru Dr. Ramona Grosu ne va dezvălui secretele acumulate de ea de-a lungul anilor.

Program

Cum a fost la eveniment

Parteneri