Inspire Movement Conference – 2023

November 10, 2023

Seria de evenimente Inspire Movement invită oamenii să se reconecteze la sine, să își găsească Echilibrul, să își răspundă la întrebări din sfera medicală de interes.

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan (medic neurolog și psihiatru), Dr. Mihaela Liliana Stroe (analist comportamental), Dr. Cristian Andrei (psihoterapeut), Dr. Mirela Codilă (psiholog) sunt câțiva dintre speakerii prezenți la eveniment care vor prezenta aspecte diferite pe care Libertatea le poate lua în viața fiecărei persoane și cum aceasta sau percepția ei ne poate schimba radical stilul de viață.

Fie că vorbim despre libertatea individuală și integrarea acesteia în mediul familial sau social, despre libertatea în cuplu, libertatea de exprimare prin percepția stimei de sine în ceea ce privește corpul fizic, a statutului social, a educației, a locului de muncă, a vârstei, libertatea mentală exprimată într-o societate bazată pe competitivitate, libertatea sexuală conturată într-o perioadă în care discutăm încă de multe subiecte ca fiind tabu, fiecare dintre noi experimentăm practic limitări ale exprimării cel puțin a unei forme a libertății.

Vei învăța alături de invitații noștri medici, psihologi și specialiști în domeniu cum să iubești, să fii liber și cum să abordezi libertatea individuală și semnificația ei în relația cu sine, cu mediul social și familial.

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan este neurolog, psihiatru, scriitor, profesor universitar, om de știință, cercetător în domeniul conştiinţei, un reper şi model de viaţă.

A participat la reuniuni științifice naţionale și internaţionale cu peste 300 de comunicări, a elaborat ca autor unic sau coautor numeroase lucrări de specialitate și note de curs în domeniul neurologiei, dedicându-se studierii domeniului conștiinţei, iar cărțile sale s-au vândut în sute de mii de exemplare. Amintim ”Mintea de dincolo”, ”Oglinda conștiinței”, “În căutarea sensului pierdut”, ”Somnul rațiunii”, ”Către noi înșine”.

Este extrem de important ceea ce gândim dar și ce vorbim” – spune prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan.

Conferința FREEDOM este locul unde dl prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, ne va vorbi despre cum înțelege ”Libertatea” privită prin experiențele de viață ale domniei sale.

Mihaela Stroe

Mihaela Stroe este doctor în sociologie şi singurul analist comportamental din România (business profiler) antrenat de către Joe Navarro, fost agent FBI, criminal profiler şi unul din fondatorii departamentului de analiză comportamentală din FBI. În plus, Mihaela este life & business coach, speaker motivaţional, trainer internaţional, antreprenor, autor, soţie şi mamă.

Dezvoltă în România şi la nivel internaţional de peste 20 ani traininguri experienţiale în domeniul comunicării nonverbale şi de peste 14 ani programe de coaching pentru creşterea performanţei personale şi/sau profesionale.

A lucrat în programe de life coaching, business coaching şi executive coaching până în prezent cu mii de clienţi din ţară şi străinătate, specializându-se din 2009 în Coaching la nivel de Identitate Personală.
A scris până în prezent două cărţi de dezvoltare personală “În Armonie cu Mine!” şi “Fii pe primul loc în viaţa ta! Ghid practic de autocunoaştere”, un Caiet de Lucru pentru creşterea performanţei personale, a realizat două audiobook-uri “În Armonie cu Mine!” şi “Momente de luciditate- Şapte paşi spre armonia interioară” şi a creat multiple programe de coaching şi de training, în funcţie de nevoile clienţilor. Lucrează în prezent la finalizarea cărţii “Curajul de a mă iubi”.

Dafin F. Mureşanu

Dafin F. Mureşanu, MD, PhD, MBA, este specialist în leadership şi management al sistemelor de sănătate şi de cercetare, cartea de vizită cuprinzând titulaturile de: Profesor de Neurologie, Director al Departamentului de Neuroştiinţe din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, Preşedinte al European Federation of Neurorehabilitation Societies (EFNR), Preşedinte al Societăţii pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN), membru al Academiei de Ştiinţe Medicale din România și Membru corespondent al Academiei Române.

La Cluj-Napoca a pus bazele Institutului RoNEURO – Centru de Cercetare şi Diagnostic al Bolilor Neurologice – unic în România.

Conferinţa Freedom este locul unde dl. Prof. Dr. Dafin F. Mureşanu ne va vorbi despre impactul elementelor emoţionale asupra fiinţei umane!

Mirela Rodica Codilă

Mirela Rodica Codilă este terapeut din 2006. Parcursul profesional al domniei sale este unul interesant: după câțiva ani petrecuți în învățământ și în companii multinaționale, a simțit că trebuie să meargă mai departe, că omul este mai mult decât ceea ce se vede în viața de zi cu zi, că vrea să se descopere și să învețe și despre latura nevăzută a oamenilor. Așa a început studiul psihologiei. După absolvirea studiilor în psihologie, și-a îndreptat atenţia spre terapiile alternative, ajungând astfel facilitator de constelații familiale și maestru reiki.

Dr. Cristian Andrei

Dr. Cristian Andrei, supranumit și “doctorul de suflete”, este medic, psihoterapeut, trainer și autor. Mereu a fost preocupat de problemele de cuplu, de dezvoltarea, adaptarea și consilierea relațiilor interumane. De asemenea, Dr. Cristian Andrei este specializat și pe psihiatria copilului și adolescentului și susține ”Programul de Educație pentru Sănătate” în Școala Românească, fiind totodată și președintele fondator al Institutului de Relații Umane din București.

Am cunoscut, până acum, peste 18 000 de vieți, în cel mai mic detaliu. Merg des în satele sărace și orașe mici, ca să ofer gratuit ședințe de psihoterapie și consultații medicale, pentru oameni care nu pot veni la medic sau la psiholog. Visul meu de medic este să nu iau bani de la cei bolnavi.” – spune Dr. Cristian Andrei.

Dr. Cristian Andrei vine la Conferința Inspire Movement Freedom din 10 noiembrie 2023, de la Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca, unde ne va vorbi despre cum ”SĂ IUBEȘTI ȘI SĂ FII LIBER”.

 

DR. RADU-CĂLIN POP

Dr. Radu-Călin Pop a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca. A fost cadru universitar o perioadă de 13 ani în cadrul Disciplinei de Anatomie şi Embriologie, unde a predat la secţiile română şi engleză.

În 2010, Dr. Radu Călin Pop obţine atestatul în senologie şi se dedică diagnosticării cancerului mamar. Îşi continuă perfecţionarea profesională prin participarea la diferite cursuri şi simpozioane atât în ţară cât şi în străinătate. Începând cu anul 2015 se implică mai mult în diagnosticarea pacienţilor oncologici prin colaborarea cu clinica Amethyst.

Dr. Radu Călin Pop este coautor al câtorva cărţi şi articole, unele cotate ISI. De asemenea, domnia sa este subinvestigator în cadrul mai multor studii clinice.

În cadrul Conferinţei Inspire Movement Freedom din 10 noiembrie 2023 de la Hotel Radisson Blu, Cluj-Napoca, Dr. Radu Călin Pop ne va vorbi despre impactul diagnosticului oncologic asupra pacientului şi modul în care acesta îi poate afecta libertatea.

TEME ȘI PROGRAM

Cum a fost la eveniment

Parteneri