Inspire

Inspire Movement este un proiect dedicat comunității, un proiect ce are ca scop educarea și conștientizarea populației, dar și sprijinirea acesteia prin lecții importante de viață. Ne mândrim cu campanii de succes prin care am contribuit la redarea speranței pentru sute de familii din zone defavorizate.

Cel mai recent exemplu este campania Ajutor pentru imunitate organizată la finele anului 2021 – campanie în cadrul căreia am reușit să furnizăm necesarul de vitamine și minerale pentru copii și adulți din 300 de familii aflate în zone de munte, greu accesibile, din județul Cluj. Această campanie a avut ca scop ajutarea unor oameni care au nevoie de un boost pentru a trece cu bine peste perioada iernii, așa că ne-am dedicat toate resursele pentru a le asigura necesarul de substanțe esențiale care întăresc sistemul imunitar. 

Ne dorim să fim promotorii acestor tipuri de campanii și pe viitor și vrem să adunăm în jurul nostru companii, medici și producători farmaceutici, precum și alte persoane sau entități care doresc să aibă un impact pozitiv în societate prin ajutarea celor în nevoie. Pentru Inspire Movement sănătatea este prioritară, iar echilibrul corp – minte se poate realiza numai prin acțiuni care ne împlinesc și ne redau speranța în umanitate. 

Mai multe despre campania Ajutor pentru imunitate, aici:

https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/ajutor-trei-sute-familii-zone-greu-accesibile-clujului-1_61c0f45c5163ec4271cd1942/index.html

https://www.mesagerul.ro/cluj/ajutor-pentru-imunitate-o-campanie-de-ajutorare-a-persoanelor-din-medii-defavorizat__3852/

https://www.bzc.ro/ajutor-pentru-imunitate-o-campanie-de-ajutorare-a-persoanelor-din-medii-defavorizate-85734

https://imipasadecluj.ro/campanie-ajutor-pentru-imunitate/

Ajutor pentru imunitate – o campanie de ajutorare a persoanelor din medii defavorizate – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Ajutor pentru imunitate – o campanie de ajutorare a persoanelor din medii defavorizate – Capital

Ajutor pentru imunitate – o campanie de ajutorare a persoanelor din medii defavorizate – Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Ajutor pentru imunitate – o campanie de ajutorare a persoanelor din medii defavorizate – Stirile Kanal D