Medicina cuantică: o întoarcere la noi înșine

Ce-ar fi dacă un medic ți-ar recomanda să te folosești de energia vitală pentru a-ți vindeca corpul; cum ai reacționa? Pe scurt, este ceea ce sugerează medicina cuantică. Dar ce înseamnă și cum funcționează aceasta?

Medicină cuantică și nanotehnologie

Medicina cuantică este considerată așa-zisa medicină energetică, și se bazează pe ideea că corpul uman nu este doar materie, ci și energie vitală. Dacă această energie este dezechilibrată sau blocată, nu numai că va provoca disconfort, ci poate reprezenta cauza apariției unor boli

Cum functionează medicina energetică? În prezent, medicina se bazează pe schimbul biochimic celular. În medicina cuantică, comunicarea informațiilor electromagnetice între celule este cea care ne determină, de fapt, starea de sănătate.

Prin utilizarea punctelor cuantice, este posibilă detectarea evenimentelor intracelulare, urmărirea migrației celulelor, cartografierea țesutului, și acestea sunt doar câteva dintre avanatejele medicinei cuantice, iar apariția nanotehnologiei, folosită pentru a crea punctele cuantice, a făcut posibilă descoperirea a noi modalități de a detecta bolile și, implicit, de a le trata.

Putem să ne înțelegem sinele și să-l vindecăm?

Medicina cuantică presupune că energia noastră vitală transportă informații și că această informație este de natură inteligentă. Cu alte cuvinte, dacă suntem capabili să ne conectăm la sinele nostru superior, putem înțelege ce se întâmplă în interiorul corpului nostru pentru a ajuta la vindecarea lui. Cum? Prin deblocarea fluxului de informații care cauzează boala.

Este un fapt dovedit științific că toată materia este energie. Câmpul frecvențelor electromagnetice este studiat de peste un secol și oamenii de știință au descoperit că totul are propria frecvență de vibrație și poate fi măsurat cu precizie (în herți). Astfel că, pe măsură ce tehnologia evoluează, energia vitală din interiorul nostru poate fi măsurată din ce în ce mai performant.

Adoptarea medicinei cuantice va necesita timp, deoarece ne va forța să ne gândim la boală nu doar ca la o problemă biologică, ci și ca o lipsă sau blocare a informațiilor care circulă prin organismul nostru. Vom realiza că suntem mai mult decât organe și țesuturi. Ne vom reconecta cu propriul nostru câmp electromagnetic vibrator, acolo unde se află toate informațiile noastre, astfel încât să facem posibil găsirea echilibrului și a stabilității – homeostazia.

Sursa: Hospital&Healthcare Management

Distribuie postarea: